Lagret påfyllt

Lite kuriosa till bakgrundsinformation.

Hurra! Nu finns söndagens sketcher på Lagret. Nu undrar vi såklart – om ni måste välja, vilket obekvämt resesällskap skulle ni helst dela kupé med? Pest eller kolera!

Söndag den 30:e september är vi tillbaka igen med nytt material i Humorhimlen och dessutom får ni höra en ny röst.

Ohoj!

Up and coming

Besök i studion av Piteå-Tidningen. 

Förra veckan var såväl produktiv som intensiv. Vi jobbade hårt för att bli klara med söndagens (19/8) och nästkommande söndags (26/8) program. Dessutom blev vi  intervjuade av lokaltidningen. Läs artikeln här.

Vi är väldigt glada över den uppmärksamhet vi har fått. Det får oss att vilja jobba extra hårt för att just du ska få skratta extra mycket.

Nu finns även nytt material på Lagret, för er som missade vår senaste roliga timme och för er som bara inte kan få nog av den arga ornitologen, pianomorsan och Facebook-chefen.

Vill du veta mer om vad som egentligen pågår bakom kulisserna? Gilla oss på Facebook, följ oss på Twitter och spana in oss på Instagram.

Och sist men inte minst: Akterligan har fått ytterligare speltid i P3 och det finns inte ord för hur glada vi är över detta. Den 30:e spetember är et dags igen. Men innan dess hör ni oss redan nu på söndag 16:00 precis som förra gången.

Ohoj!

Fresh. Funky. Bacon.

Foto: Linus Jonsson

 

Snart är den äntligen här. Dagen vi alla längtat efter. Nu på söndag är det premiär för nya Akterligan i P3. Klockan 16:00 är tiden som gäller och det blir en fullspäckad timme. Så håll i hatten och spänn fast er hårt. Men skyll inte på oss om det gör ont i skrattmusklerna på måndag, okej?

Det kan också vara på sin plats att påpeka att vi är tillbaka redan söndagen därpå med ännu en timme som kommer att smeka era hörselgångar som aldrig förr. Lugn, vi kommer att påminna er igen. Och igen.

Hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som oss, eterns fagraste humorgrupp (se ovan).

Kanske är det dags att sätta punkt nu, innan vi fullständigt dränker er i denna underbara våg av hybris.

Ohoj!