Vi är på gång!

jonas

Jonas (och fotografen) har fullt fokus på micken.

På söndag är det dags igen! Dags för ännu ett program av och med Akterligan och vi är såklart nyfikna på vad ni tycker. Give us a hint!

Och ni missar väl inte lagret? Vi kommer såklart att lägga ut våra nya sketcher i efterhand, men fram till dess kanske det passar bra med följande tre favoriter.

Ohoj!

Välkommen, Rikard!

För ett par månader sedan värvade Akterligan ytterligare en fabulös ligist i form av Rikard. Vi ställde honom mot väggen så att ni ska få lära känna honom lite bättre…

rikardVem tror du att du är?

Namn: Rikard Weijmer

Öknamn: You Bearded Fuck

Ålder: Typ… 25?

Skägg: Ibland. Eller, oftast. Fast mest hela tiden. Och mycket…

Längd: Sen jag blev fet har jag krympt en del. Från 210 till 185 på ett halvår.

Så här gick det till när jag blev medlem i Akterligan: Det var slagsmål med ett gäng asiatiska gentlemän som någon slags utsållning. De andra potentiella dog som flugor…

Detta tillför jag Akterligan: Duuuh? Skägg? Hallå eller…

Sover helst: På dagen. Och ibland natten. Och morgonen och kvällen. Eftermiddagslur har förekommit…

Dricker helst: Energidricka (öl?)

Äter helst: Öl, flytande bröd liksom…

Min favoritfärg: Gyllene som öl?

Någonting jag aldrig skulle tatuera på min kropp: Hahaha, jag har knappt plats för fler tatueringar ju! Toker där!

Humor för mig är: Rätt kul. Humor alltså. Jag gillar humor som är rolig, och kul. Och rolig med.

Det här gör jag när jag tror att ingen ser mig: Sätter upp skägget i söta flätor och låtsas att jag är en uppochner-tjej som har väldigt platt och hårig haka.

Om jag var en fågel: Hade jag bajsat på bilar. Jättemycket. Och så hade jag ätit saker som gjorde mig hård i magen, så det inte bara blev bajs på bilarna, utan bucklor också…

Min hemliga superkraft: Monstruös hårväxt i ansiktet. Lite som Rapunzel, fast annorlunda…

När jag blir stor: Haha, jag är ju stor! När jag blir gammal och krymper däremot, då ska jag skälla på barn och vifta med min käpp åt ungdomar på skateboard.

Om mitt liv blir en film så ska ??? spela huvudrollen (mig): Gerard Depardieu. Ni vet vad man säger? Stor näsa… Stor näsduk?

En boktitel som beskriver mig som person: Harry Potter och hemligheternas kammare. För att mitt hjärta är fullt av hemlisar om rikets säkerhet…

Jag avskyr: Rakblad och folk som avskyr folk.

Om tio år: Är jag typ 35 och pensionerar mig för att Akterligen har styrt upp så löjligt mycket pengar. Efter pensionen ägnar jag mig åt skäggvård i olika former tills jag dör, 164 år gammal. Jag dör fridfullt, i en liten stuga på Ålands kust.

Kom till mig om du behöver hjälp med: Att bli en rejäl karl.

Jag lever efter följande motto: Äh, faaaaan va geutt!

Är hästar frukt? Hästar finns inte ju?

Om jag måste välja:

Kex eller Tjex

Öl eller Bärs

Phest eller Kolera

Bajs eller Anus

Justin eller Bieber

Hej målsnöret!

bildAkterligan har legat i sketchin-bootcamp och producerat och redigerat som aldrig förr. I talandes stund har vi nästan alla sketcher klara för att fylla fyra välsignade program…
– Så fantastiskt bra, tänker ni! Det tänker vi också!
(Helsicke vad bra vi är!)

Efter gott snack med the all mighty god of our future, P3, så kommer det efter helgen vara klappat och klart till sändningsdax den 27/1, 3/2, 10/2 och 17/2  klockan 17:00, vilket både känns som en befrielse och oerhört tråkigt då vi levt mer eller mindre i symbios under dessa veckor.
(Och, tillsammans konsumerat osaliga mängder skräpmat.)

Det göttigaste är känslan av seger – snart är vi framme!
Må Gott – Akterligan

Kotte…

Mitt under brinnande produktion inför kommande LAB-veckor (27 jan, 3 feb, 10 feb, 17 feb) dog vår kära hemsida. Lite tur i oturen var ändå att en stor uppdatering ändå var planerad till nästa vecka då en ny ligist och en snyggare hemsida kommer att presenteras för världen!

Ohoj!

Snobbar som jobbar

20130112-112347.jpg

I skrivande stund är vi mitt uppe i en intensiv produktionsvecka. Fyra program ska tillverkas och förutom hårt jobb bjuder dagarna också på många sjuka idéer och glada skratt. De kommande veckorna kommer ni att få följa med Akterligan bakom kulisserna, dessutom har vi ytterligare en ny medlem att presentera innan det är dags för årspremiär. Förutom detta kommer hemsidan att byta kostym inom kort. Som ni säkert förstår är det mycket på gång och vi hoppas att ni hoppar på tåget med oss, inte framför. (OBS! Billigt ”skämt”!)

Kul? Kul!

Följ oss på Twitter och Instagram för att dagligen ta del av våra små upptåg under produktionsveckorna.

Ohoj!